Nordigi AS, click for home. Nordigi AS, click for home.

Mandag - Fredag
08.00 - 16.00
 +47 959 23 610

Nordigi - We make Internet of Things® (IoT).

Nordigi ble invitert som foredragsholder på Autic Seminar 2017 som fant sted  på Quality Hotel i Tønsberg 2. november. Vårt foredrag hadde tittelen - Nordigi Mobility, Client in the Sky. Enkel tynnklientløsning for CitectSCADA.

Nordigi - We make Internet of Things® (IoT).

EMC testing og antennetuning av Nordig Nexus Multinode & Datalogger. Nordigi har inngått et samarbeid med Shortlink Compliance i Sverige for pretesting/testing av antenne, antennetuning og EMC av Nordig Nexus Multinode & Datalogger.

Nordigi - We make Internet of Things

Nordigi er nå i full gang med oppkjøringsfasen til Nordigi Datalogger. Nordigi Datalogger er en fysisk liten BLE IoT-enhet, en sensormodul med mulighet for å måle og hente ut data om luftfuktighet, vanndeteksjon, omgivelsestemperatur, lysstyrke og vibrasjoner. Nordigi Datalogger er batteridrevet og kommunisere over BLE.

Nordigi - We make Internet of Things

Vi har nå gjennomført en vellykket stabilitetstest for vår Gateway funksjon i Nordigi Nexus Multinode. Bildet viser monitorering i skytjenesten Nordigi Mobility ved målinger av relativ luftfuktighet fra en BLE enhet med oversettelse fra BLE til WiFi i Nordigi Nexus Multinode.

Nordigi - We make Internet of Things

Nordigi og Ablecon var mandag morgen 29. mai vertskap for Silicia - Vestfold Technology Incubator ”Show & Tell” møte.

Nordigi - We make Internet of Things

Nordigi er nå kommet til oppkjøringsfasen av utviklingen av Nordigi Nexus Multinode. Nexus Multinode er Nordigi sin ”Swiss Army knife”.

Nordigi har i den forbindelsen derfor gleden av å informere om at vi nylig ble tildelt etableringstilskudd Fase 2 - Kommersialisering fra Innovasjon Norge.