Nordigi Multinode/Mobility

Multinode

For å kunne logge data kontinuerlig må du bruke Nordigi Mulitnode med en skytjeneste. Multinioden har en fysisk størrelse som er litt større enn en fyrstikkeske. Selv med sine beskjedne mål har den en rekke grunnfunksjoner:

  • En pakke med 4 ulike sensorer (Fukt, Temperatur, Vinkel/Støt og Lysintensitet). Alle med utvidet temperaturspesifikasjon for å imøtekomme krav til industriell standard.
  • Trådløs kommunikasjon (WiFi/Bluetooth Low Energy (BLE))
  • Generisk IO hvor man kople til ulike enheter som mangler trådløst grensesnitt.

Med utgangspunkt i disse kan enheten settes opp på en rekke ulike måter som f.eks. en selvstendig sensorenhet eller som en gateway for Nordigi Datalogger

Nordigi Mobility

Nordigi Mobility er en skytjenste for lagring og visualisering av dine sensordata. Mobility ble egentlig laget for å hente ut og visualisere data fra Scada systemer, men er nå oppgradert og kan i tillegg hente data fra Multinode/Datalogger.

Gjennom brukergrensesnittet kan man enkelt generere nye brukere hvor man tildeler tilganger etter behov. Videre kan man definere grupper av målepunkter og inspisere historiske data med ulik tidsoppløsning. Dersom man ikke ønsker å følge kan man på en enkel måte sette alarmgrenser på induviduelle sensorpunkter og på den måten motta notifikasjoner på SMS, e-post og Twitter når grensene overstiges.

Dersom du ikke ønsker å benytte brukersnittet vi har utviklet, så kan man sette opp Mobility til å videresende data til et ønsket endepunkt. Samtidig får man tilgang på et REST API hvor man kan bestemme hvilke Dataloggere den enkelte Multinode skal kommunisere med. Dette gjør at integrasjonen mot en allerede eksisterende løsning eller plattform blir meget enkel.

MELD INTERESSE

Vil du vite mer om Multinode/Mobility, eller motta andre nyheter og informasjon fra Nordigi? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

NORDIGI AS

Tønsberg Gressbane,
Trudvangveien 67,
3117 Tønsberg, Norway

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram