Dette er Nordigi AS

Nordigi – We make Internet of Things (IoT). Nordigi AS er et selskap med utspring fra den tekniske inkubatoren Silicia på forskningsparken i Vestfold. Vi har høy teknisk kompetanse etter mange års erfaring fra utviklingsavdelingene til en rekke høyteknologiske bedrifter. Vi vet mye om hva som skal til for å komme frem til et bra produkt og vi gir oss aldri før kunden er 100% fornøyd.

Vår teknologi
Vår teknologi er basert på distribuerte I/O og sensorløsninger; IoT – en videreføring av opprinnelige M2M løsninger i en mer fleksibel utførelse. Ofte sliter man litt med å definere hva dette er; noen kaller det en ny teknologi mens andre definerer det som en service. Vi lar andre bestemme dette, men tenker på det som en måte å gjøre informasjon tilgjengelig for brukeren uansett hvor han befinner seg.

”Vårt mål er å gjøre alle data fra flere enheter og steder umiddelbart tilgjengelig.”

For å få dette til er man avhengig å ha en stabil infrastruktur og robuste sensorenheter slik at brukeren opplever datatransporten som problemfri. Man hører ofte at et slikt system ikke er bedre enn det svakeste leddet og vår streben er derfor å opprettholde kvaliteten gjennom hele kjeden. På den måten kan vi ta oss av den delen av teknologien som mange opplever som litt krevende, mens utviklerene i din bedrift kun trenger å forholde seg til et programmeringsgrensesnitt (API) når de skal utvikle sin løsning.

Vår teknologi skal bidra til at norske og internasjonale bedrifter får styrket sin konkurransekraft i lys av et økende krav til effektivisering, produktkvalitet og prediksjon. De skal med våre IoT løsninger være bedre forberedt på fremtidige teknologiske og industrielle utfordringer som ligger i begrepene Industri 4.0 og IIoT (Industrial Internet of Things).

KUNDETILPASSING

Selv om vi har en portefølje med egne produkter, så har vi god erfaring med å samarbeide med kunden og komme frem til gode løsninger. Vi har flere års erfaring med konsulentvirksomhet og jobber i konkrete prosjekter hvor vi skreddersyr løsninger basert på vår teknologi etter kundens ønsker.

KONTAKTPERSONER

CEO & Co-founder
CTO & Co-founder

Våre produkter

Nordigi 
Datalogger

Dersom det ikke er tilgjengelig wifi kan dataene lagres lokalt i dataloggeren.
Datalogger kan settes opp til å logge data med gitte intervaller.
Les Mer

Nordigi Multinode/Mobility

For å kunne logge data kontinuerlig må du bruke Nordigi Mulitnode med en skytjeneste. Nordigi Mobility er en skytjenste for lagring og visualisering av dine sensordata.
Les Mer

Nordigi
Engineering

I tillegg til vår portefølje med egne produkter, har vi god erfaring med å samarbeide med kunder for å komme frem til gode løsninger.  Vi har flere års erfaring.
Les Mer

NORDIGI AS

Tønsberg Gressbane,
Trudvangveien 67,
3117 Tønsberg, Norway

usercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram